Dommere:    Inge Anders Martinussen, Ullsfjord SK

Torsten Kretschmer, Håvard Bjerkmo, Rune Mikal Johansen, Martin Samuelsen, Johannes Fagerli Dragøy, Ørjan Ånesen, Andrè Bye Berg, Sondre Jacobsen, Gard Ole Wærum, Karl-Erik Bekkeli og Jørn Morten Lind.

Reserver:

Eskil Johnsen, Sindre Pedersen, Artur Kasaev, Aqeel Afzali, Zakiolah Hosseini (Zaki).

Kampreferat:

7 min.        1-0        Trond Sivertsen

21 min.       2-0       Trond Sivertsen

30 min.       Gult kort til Gard Ole Wærum, SIF2

41 min.       2-1        Artur Kasaev

47 min        Gult kort til Håvard Bjerkmo, SIF2

54 min.       3-1        Ben Are Hansen

57 min.       Gult kort til Trond Sivertsen, Ulfstind IL

1. omgang:

Omgangen startet bra for SIF2, og vi styrte kampen de første 10-15 min. Selv om vi styrte kampen, så scorte UIL både en og to ganger på de angrepene de hadde. Det var også noen i stolpen og i tverrligger, men uten at vi greide å score - reduseringa kom først helt mot slutten av omgangen.

2. omgang:

Denne omgangen hadde UIL mesteparten av spillet, og økte ledelsen etter en forsvarsfeil. Det siste kvarteret av kampen presset vi på for å score flere mål. Vi hadde mange sjanser, uten at vi greide å sette ballen i nota.

Sluttresultat: 3-1

Neste kamp for SIF2 blir hjemme på Heia, søndag 5.9.10 klokken 15:00 - motstander er Kvaløya.