Larssen stengte buret og hjalp oss et steg nærmere 3.divisjonspill

Tromsø 3  -  Salangen  0-1 (0-1)

0-1 Stian Kristoffersen

  -

Vi starter kampen rimelig bra. Med høyt press klarer vi å skape flere gode sjanser. Men kun en gir uttelling. Midtveis i første omgang får Erik tået ballen videre til Stian, som får dratt av en mann og satt kula i lengste hjørnet.

Ut av kamp bildet så det ut til at det kom til å bli mange mål, men det ville seg ikke for oss foran mål, og i mottsatt banehalvdel stengte Christian Larssen buret totalt. TIL 3 var flere ganger farlig igjennom, men Christian reddet mesterligt hver gang.

Andre omgang ble et evig slit, vi klarer ikke å skape mer en et par sjanser. TIL 3 er mere bestemte enn oss og jager konstant en utligning. Til tider har vi mer enn nok med å forsvare oss. kansje ble vi for defensive og mistet det gode presset vi hadde i første omgangen.

Men et lag i flyten har som regel marginene på sin side, og det var nok til å ri inn en uhyre viktig seier :)

Nå er vi fem poeng foran TUIL 2 og Finnsnes, det vil si at vi med seier i neste kamp har sikret oss 4 plassen og spill i neste års Troms/Finnmark 3.divisjon.

Fremover journalist Knut Solnes kunne i dag, etter å ha regnet på høstens poengsankning, meddele at vi sammen med Skarp var det laget som hadde tatt flest poeng etter sommeren.