2 - 1    Eivind Jocobsen

2 - 2    Jonas Simonsen

PAUSE

2 - 3    Anders Olsen

Søndag 9. august kl. 12:05 var det klart for å ta imot Bardufoss hjemme på Heia. Dette var første hjemmekamp i FK Fotball-ligaen etter ferien.

Allerede fra start hadde våre gutter overtaket i kampen, og etter vel 4 minutter var det klart for dagens første scoring signert Kristian Nesje.

Sju minutt senere utlignet Jonas Simonsen fra Bardufoss. Jonas Simonsen ble forøvrig kåret til "månedens spiller" for juni og juli i FK Fotball-ligaen.

Etter ca. ett kvarter var det igjen klart for scoring og ledelse for SIF - denne gangen var det Eivind Jacobsen som var sistemann på ballen. Men Jonas Simonsen utlignet nok en gang for Bardufoss etter 39 minutter, og det sto 2-2, som også ble pauseresultatet .

Etter pausen var det Bardufoss som hadde flere store sjanser, og etter 84 spilte minutter var det klart for dagens siste scoring signert Anders Olsen.

Aleksander Schau og Thomas Aune fra NRK P3 og programmet "FK Fotball" hadde tatt turen til Idrettsheia for å overføre kampen på radio. Sammen med omlag 100 tilskuere fikk de to programlederne se en underholdende og spennende kamp. De to programlederne var veldig imponert over kunstgressbanen og anlegget forøvrig her på Idrettsheia.