Det ble en kijp og rød dag som keeper for Jørn Ivar,

men det var ikke stort å gjøre med det!

Salangen IF - Lyngen/Karnes 2-5

16 min, gult kort, Tom Erik Øgård

33 min, 0-1 Tarjei H.Gautestad (straffe)

40 min, 1-1 Eivind Jacobsen

55 min, 2-1 Snorre Ratkje

59 min, 2-2 Ole Remy Hausner

63 min, 2-3 Steffen Dreyer (straffe)

71 min, Rødt kort Jørn Ivar Kroken

74 min, 2-4 Tarjei H. Gautestad (straffe)

80 min, 2-5 Øyvind Garfjell

Vi startet med følgende lag:

Jørn Ivar

Morten           Rune      Ørjan               Gard

Vidar             Tobben            Eivind

Stian            Erik         Snorre

Innbytter: Martin S for Ørjan (45 min) Jørn Morten for Vidar (75 min)

Vi gikk ut på banen for å presse de hardt og høyt på banen, noe som til tider fungerte bra. Første omgang er en konstant krig, med lite sjanser.

Lyngen får sitt første mål etter et billig straffe spark, men vi gir oss ikke med det og fortsetetr å presse på.

Vi får et frispark fra rundt 35-40 meter, Vidar er bestemt og setter den hardt på mål, keeperen må gi retur, som Erik først får avsluttet på, men ny retur, som Rune får avsluttet på, om ikke det var nok enda en ny retur, som Eivind enkelt kan sette inn på åpent mål.

Vi går heltente til pause på stillinegn 1-1

Og fortsetter der vi slapp etter pause, med høyt press og full krig!

Vi får frispark ute ved sidelinjen rundt 40-45 meter unna mål. Vidar slår et laaangt, enda leengere frispark over keeper og på bakerste stolpe, der kommer Snorre stormende inn og setter ballen stang inn med hodet!

Gleden er kortvarig, og lyngen uttligner kun 5 minutter senere

Etter dette er det ikke særlig morsomt å spille i Hvit/rødt, Lyngen får en ny straffe og går opp i ledelse.

10 minutter senere, får en Lyngen spiller føre ballen 50-60 meter uten å bli hindret, han kommer alene med Jørn Ivar som ikke har en annen utvei enn å felle Lyngen-spilleren. Dermed enda en straffe og rødt kort for Jørn Ivar.

Uten reserve keeper på benken, blir Snorre nødt å steppe inn som vikar-Keeper. Straffen settes hardt i mål og det hele ser svart ut.

Vi blir springende mye i mellom resten av kampen. Snorre gjør faktisk et par gode redninger, men har ikke sjangs på lang skuddet som gir lyngen sluttresultatet 2-5.