Tobben

Erik                                   Eivind

Stian                 Vidar                Sondre

Bytter: Karl Erik for Eivind (84 min)

Vi forventet et sterkt fløya lag og gikk derfor ut i strupen på dem med en gang. De første 10 minuttene jobber vi godt og virker farligere enn Fløya. Sondre vise her mye vilje fra start og e sterk i duellene. Det smitte over på oss andre når en trør til.  Men Fløya er dødelig effektive på sine sjanser. Etter 12 minutter får de et skudd i stolpen som går via ryggen til Jørn Ivar i mål. 1-0. 3 minutter senere dobler de ledelsen etter et hardt skudd som Jørn Ivar må gi retur på, som de setter i mål.

Vi gir ikke opp med det, noe vi tydelig kan se på vår midtbanetrio i Eivind, Tobben og Erik. Der spesielt Erik gjør en av sine beste kamper og viser sin løpsstyrke gjennom hele kampen.

Etter 19 min får vi vårt etterlengtede mål. Eivind kommer seg forbi på venstre kanten og får trillet ballen inn forbi 2-3 mann og til Tobben. Som skyter via keeper og i mål, 2-1.

Kampen roer seg så litt etter vår redusering. Og Ikke før i det 40 minutt scorer Fløya etter en corner.

Vi går til pause med en følelse av å ha preget kampen, men blitt straffet av et effektivt Fløya lag.

Andre omgang er jevn og lite som skjer. Vi jobber godt og er hele tiden ed i kampen. Men i det 35 minutt får fløya sitt fjerde mål og dermed er kampen rimelig punktert. Etterr 43 min scorer de sitt femte og siste mål, 5-1.

Vi gjør en god kamp til tross for et 5-1 tap. Føler at vi er med hele veien, men blir straffet på vær lille mulighet Fløya får.