Det ble et 2-0 tap for Tobben & co i årets første seriekamp.

IF SKARP - Salangen IF 2-0

Mål: 1-0 Milos Vucenovic (65 min)

2-0 Aslak Sokki (82 min)

Skarp var klare favoritter før første spark på ballen var gjort, men vi gikk ut hel tente og klare til å gjøre en god innsats. Første omgang var mye frem og tilbake, noen småsjanser for begge lagene, men ingen uttellinger. Vi kriget godt og kunne gå til pause med en god følelse i kroppen.

Innbytter: Karl Erik for Tobben, Sondre for Eivind, Jørn Morten for Snorre

Men som i mange av treningskampene i vinter, så sliter vi på dødballer, både for og i mot oss. Vi skaper lite på våre dødballer, og er ikke våkne nok på dødballer i mot. OG det straffet seg i det 65 minutt, etter en corner gikk Skarp opp til 1-0.

Vi gir ikke opp med det, og skaper flere store sjanser, men ingen ender i mål. Og i det 82 minutt blir vi straffet igjen på en dødball i mot. På et frispark ti meter fra dødlinjen, kommer Skarp's spiss seg fri i feltet, og kan enkelt sette inn  2-0.