En vakker sommerdag på Idrettsheia endte med 1-4 tap for Salangen, og null poeng.

Ettere en god første omgang med flust av sjanser til begge lag, stod stillingen 1-2 til Skarp. En omdiskutert situasjon like før pause der Stian Kristoffersen anigvelig ble felt av en Skarp-spiller i feltet kunne ha gitt andre omgang en helt annen utgang, men istedenfor gir dommeren gult kort til Stian for filming. Salangens mål kom etter en avslutning av midtbaneanker Roger Johansen. Ballen var så vidt inne, og dommeren dømte mål for Salangen, til store protester fra Skarpforsvaret.

I andre omgang viste Skarp at de er et av de beste lagene i FK Fotball-ligaen. Full kontroll bakover og gode prestasjoner fremover. Stian og Snorre fikk ikke mye rom og hjemmelaget skapte få reelle scoringssjanser.

Tidligere Salangenspiller Morten Lund startet kampen for Skarp og fikk stor jubel hos hjemmepublikummet da navnet ble lest opp fra speaker. I andre omgang kom en annen gjenganger på Idrettsheia innpå for de sortkledde, Vidar Higraff. Higraff fikk forøvrig æren av å sette punktum for kampen med å score 1-4 målet like før slutt.

Et positivt og friskt pust i kampen var Jørn Ivar Kroken, som spesiellt i første omgang leverte flere kvalifiserte redninger og holdt laget inne i kampen. Kroken ble for øvrig kåret til dagens SIF-gutt av en jury på stadion.

Dommer Ragnar Dahl fikk en stri tørn på jobb lørdag ettermiddag, og hadde hjemmepublikummet mot seg gjennom hele kampen.