Som sikkert de fleste har fått med seg, så har vi hatt et veldig godt guttelag de siste par årene. Guttelaget ledet av Odd Lomås ( tidligere A-lags trener), har vunnet både Norway cup, serien og kretsmesterskapet.

Mange av disse guttene er nå for gamle til å spille på guttenivå, men derimot blitt gamle nok for seniornivået.

Siden vi i SIF ikke har noe juniorlag, så vil disse spillere kjempe om plass på 4 divisjonslaget og 3 divisjonslaget. Og vi vil garantert få se disse spillerne i 3 divisjonen i løpet av sesongen.

Det er lenge siden det har kommet opp så mange spillere, og ikke minst så mange talentfulle spillere. Og det er godt å se at det jobbes godt med de yngre, slik at det alltid kommer opp nye spillere til seniorlagene.

Det er spesielt fem gutter jeg vil trekke frem, som jeg er helt sikker på kommer til å kjempe om plass på A-laget. Legger de ned hardt og grundig arbeid og med god treningsvilje, så vil vi garantert se mye til disse. Kanskje ikke første sesongen, men i løpet av to sesonger er nok noen av de faste inventarer på laget.

 

De to første jeg vil trekke frem er guttelagets midtstopperduo, Joachim Staff (t.v) og Martin Samuelsen. Hendholdsvis 15 og 16 år gamle. To høye og sterke midtstoppere, som begge bidro mye til guttelagets suksess.

Joachim har også vært på Ole Gunnar Solskjærs akademi, Og nylig spilt for Troms Kretslag i Bodø.

Martin går på toppidrettslinja fotball i Tromsdalen, og er en del av treningsgruppa  i Tromsø.

 

 

 

 

 

 

Sondre Jacobsen (16) Var en viktig spiller på midtbanen for guttelaget. Med sin gode venstrefot er han en trussel for enhver keeper.

Sondre har allerede spilt flere kamper for A-laget. Og hadde det ikke vært for skaden han pådro seg, så ville det nok blitt mange flere i fjor.

Holder han seg skadefri fram mot sesongstart, så vil han nok knive om plassen.

 

 

 

 

 

Erik Lomås (16) Løpsmaskinen fra vika. Spilte ofte sammen med Sondre på midtbanen, og de utgjorde et sterkt par. Erik har talent i både fotball, ski og friidrett.

Han går nå på Fotballlinjen på NTG Tromsø, men vi håper han vil bidra på fotballbanen for SIF i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robin Dørum (17) har vært seniorspiller i et år allerede, men spilte i fjor som dispensasjons spiller for guttelaget.

Robin er en hurtig spiller med øye for mål. Som vi i år håper vil bidra med mange flotte mål både i 4. divisjonen og 3.divisjonen.