Skjervøy IK     -     Salangen IF    2-2

Morten        Teo       Ørjan          Gard

Tobben

Stian       Vidar                          Eivind            Snorre

Endre

Benk: Martin (inn for Ørjan), Jørn M (Inn for Endre), Erik (Inn for Snorre), Andre, Sondre, Rune, Roger (reserve keeper)

Et surt, surt , surt poengtap i en kamp vi leder helt til siste slutt

Vi spilte bra stortsett hele 1 omgang, og fikk belønning etter 25 minutter, Snorre kom seg løs på venstre siden og trillet ballen inn til Eivind, som enkelt kunne sette den i mål og 0-1.

Ikke lenge etter på kom Snorre på et nytt raid på venstre siden, denne gang litt lengere inn i banen. Og denne gangen gjorde han likså greit alt selv, klinte til fra 25 meter mellom fingran på keeperen og i mål, 0-2!

I andre omgang klarer vi ikke å holde det trykket vi får beskjed om, vi faller for lett og slipper Skjervøy mer og mer inn i kampen. Rundt 70-80 min er Skjervøy veldig offensiv og gir oss dermed mye bakrom. Undertegnede får flere ganger gå fritt fra midtbanen og mot mål, men for svake avslutninger fører til ingen utteling.

I dette tidsrommet burde vi virkelig ha punktert kampen. I stede er det Skjervøy som reduserer etter at Øyvind Nilsen tukler seg igjennom forsvaret vårt og setter ballen i mål.

det var da 8-10 minutter til full tid, og Skjervøy fikk blod på tann og fortsatte presset.

Det hjelp ikke oss mye at dommeren hadde bestemt seg for å legge til utrolige 7 minutter! ja faktisk 7 minutter!

Så i det 95 minutt får SIK et frispark som blir slått inn i feltet, Og etter mye klabb og babb får Mikael Moen avsluttet fra 14-15 meter og i mål. 2-2 slutt!

De fleste SIF spillerene gikk nok av banen med en stor skuffelse, men no e djeveln våkna i oss. Og det skal TUIL 2 få kjenne i neste kamp på Idrettsheia 18 Mai.