Robin Dørum og Joachim Staff  scoret begge sine første mål for A-laget, Først nevnte satte punktum for kampen med sin straffescoring.

Bytter: Benjamin for Mbemba, Sondre for Eivind, Robin for Stian

Et Laksvatn lag som ikke har imponert i årets sesong tok oss i mot på ei våt gressmatte. Vi forberedte oss på at alt kunne skje, og alle var spente på hvordan vi kom til å takle å spille på gress igjen. Flere spillere stilte med gode gamle skruknotter. Eivind hadde for anledningen lånt seg sko som var eldre enn flere spillere på laget.

Men det tok ikke mange minuttene får vi gikk opp i ledelse. Etter at vi hadde blitt litt vant med underlaget kunne Mbemba sende oss opp i 0-1 ledelse. For å være ærlig har jeg litt problemer med å huske detaljene rundt alle målene, men vi prøver :)

0-2 kom like etter på. Mbemba kom seg fri på kanten og fikk lagt inn foran mål. Undertegnede var umarkert og kunne enkelt lime ballen i krysset.

Vi fortsatte presset og hadde full kontroll. Den største og farligste motstanden var humpene på gresset. Noe passningspillet til tider bar preg av.

0-3 kom etter et hardt og godt plassert skudd av Mebmba. Han mottok ballen på ca 16 meter og klinket til på halvspretten, vakkert.

Vi har så en periode med mange store sjanser, uten uttelling. Noen ganger var vi udyktige, mens andre ganger var vi rett og slett bare uheldige. For å si det slik når ballen spratt, så spratt den, eller ka Christian? :P

0-4 kom etter sløvt keeperspill fra laksvatn sin side. Undertegnede presser keeperen, som har all verdens tid til å plukke opp ballen. men i stede skal han prøve å drible av meg. Når han da klarer å treffe leggen min i stedet for ballen, var det en enkel sak å trille ballen i mål.

Vi gikk til pause rimelig fornøyde, men visste alle at vi hadde mer og gi. Da spesielt siden det er såppas jevnt om 4-5 plassen i serien, at til og med målforskjellen kan bli avgjørende. Så vi gikk ut i 2.omgang for å jage mål, mange mål.

0-5 kom etter ei ny perle, og hvem andre enn Christian Mbemba. Fra skrått hold, ca 15 meter klemmer han til, og ballen treffer høyt i nærmeste hjørnet. Christian har nå 10 mål på 9 kamper, et fint snitt.

0-6 kom etter at Benjamin på uegoistisk vis serverte Snorre ballen på åpent mål. Snorre gjorde ingen feil og satte den kontrollert i mål.

0-7 er et mål som har blitt veldig omdiskutert det siste døgnet. Da ingen så hvem som scoret målet. For etter et corner kom Eivind i stor fart inn i feltet, han treffer ballen, som så treffer 1-2 laksvatnspillere og i mål. En forklaring noen mener er riktig. Men Staff var ikke enig, og sier at ballen traff han i kneet og i mål. Umulig å si, men vi regner med at Staff er ærlig og gir han da målet ;)

0-8 kom helt på tampen av kampen, Snorre blir spilt fri, og kommer seg igjennom til 16 meteren. Her blir han regelrett sprunge ned og Dommeren blåsertil straffespark. Til vanlig skulle Snorre tatt straffen, men siden han ble felt, fikk Robin Dørum sjangsen fra 11 meteren. Og enkelt og greit satte han ballen hardt til siden for keeperen.