Som nok mange har fått med seg har Vidar Higraff og Joachim Staff valgt å forlate SIF til fordel for byklubber. Vidar skal i 2011 spille for Fløya, mens Staff ikler seg TIL's trøye.

SIFfotb snakket med Staff, og han hadde følgende å si om overgangen:

 

" Grunnen til at eg takka ja til tilbude va nok basert på treningshverdagen i sin helhet (NTG og TIL). Føle det ble det optimale for min egen utvikling samt gode trenera og spillera. I den aldern eg e i no føle eg at treningshverdagen e viktigere en kor eg har min kamparena. 
Målet med overgangen e jo og bli en enda bedre fotballspiller og utvikle meg enda mer til å bli best. E jo det som e det store måle og drømmen, og leve av fotballen. Ønske jo selvfølgelig spill i 2.div i sesongen som kommer, og det e jo nåkka og strekke seg etter.

Det va absolutt ikke ett lett valg og forlate SIF. Har trivdes utrolig godt sammen med dokker og føle det virkelig e en flott klubb. Tenke både på anlegg og personligheta. Hadde alltids ett ønske og håp om å fortsette i SIF så lenge eg følte eg fikk nåkka igjen for det og at utviklinga mi gikk rette veien. Akkurat no føle eg at TIL e det beste for meg, og de første uken går veldig bra.

Vil gjerne få takke alle sammen i SIF. Har så mange gode minna fra turneringe, treninge og gode historie. Vil spesielt gi en liten hilsning tel han Snorre, Tobben, Erik og resten av "guttelaget".
  Den største takken kommer nok til han Odd Lomås som e en fantastisk trener og person, e veldig gla for at eg har hatt han som trener i mange år, uten han hadde det nok ikke blitt nåkka norwaycup, km og umeå seier. Og uten han hadde nok ikke eg og mange andre blitt de fotballspilleran dem ble. Tusen takk. 

Ønske hele SIF lykke til med sesongen, og da spesielt A-laget i den nye 3.divisjonen. " 
 
 
Vi ønsker begge to lykke til i sine nye klubber, og velkommen tilbake ;)