Tobben

Stian             Vidar            Eivind           Snorre

Endre

Bytter: Erik for Eivind (71 min), Jørn Morten for Endre (83 min), Sondre for Snorre (90 min)

I årets dårligste kamp av oss, kom årets første seier. For en gangs skyld var marginene på vår side, og det føltes HÆRLICH!

Første omgang er ikke verdt å nevne med ord, og bedre var det ikke å få et mål i mot 2 minutt ut i 2.omgang.

Men vi løftet oss etter det. Vi presser høyere på banen og viser mye større vilje enn i 1.omgang.  1-1 kommer etter et frispark fra Vidar. Han gikk for kraft og traff en spiller i muren, ballen skiftet retning og trillet inn. 2-1 Ballen ble slått opp på Endre som dempet ballen ned til undertegnede, som fikk ballen med seg på et touch og kunne trille den i mål med venstre (les venstre :P)

TUIL utlignet og presset hardt en stund, men vi ga ikke opp. og i det 87 minutt ble undertegnede spilt fri på kanten, og fikk trillet ballen til en hardt presset Snorre på bakerste stolpe. Som etter en god gammeldags skulderduell kunne sette inn vinnermålet! FANTASTISK DEILIG!