Salangen 2    -    Senja 3      3-0 (1-0)

Stanislav

Innbyttere (løpende bytter): Odd-Henning, Liban, Sondre T, Robin D, Steffen S, Marius P,

Gule kort: Sondre J, André og Martin

Følgende rapport fra vår utsendte Journalis/fotograf Eivind Jacobsen:

Første omgang er forholdsvis jevnspilt med mye stillingskrig på midtbanen. Gjestene ser ut til å være strået hvassere enn oss, og har endel farlige overganger. Til tross for dette er det vi som får utteling på sjansene, og tar ledelsen ved Rune Mikal.

I 2. omgang styrer vi kampen, og varter tidvis opp med meget fint kombinasjonsspill. 8(?) av spillerene våre i dag kommer fra fjorårets gode guttelag, og det er lett å se at de kjenner hverandre godt og at de er meget samspilte.

På slutten av kampen har Senja et par store sjanser, men Christian avverger hver gang, og varter opp med 2-3 klasseredninger. Forøvrig en meget god kamp av den solide sisteskansen.

Bilder fra kampen, trykk her

Høydepunkter:
Ca 30 min: Rune tar ned en lang crossball fra Erik, bruker to-tre touch for å legge til rette, før han kontrolert(?) plasserer ballen via keeperen og i mål fra ca 8,2 meter.

Ca 50 min: Odd Henning kom inn for Stanislav like før pause, og brukte ikke lang tid på å markere seg. Like etter pause mottar han ballen inne i Senjas 16 meter, vender opp med mann i rygg, og blir felt. Dommeren peker på krittmerket, og André får æren av å ekspedere straffen i mål.

Ca 55 min: Liban, som forøvrig gjorde et utmerket comeback i SIF-drakta i dag, kommer på et raid langs høyrekanten, drar av et par mann, før han avleverer ballen presist inn til Odd-Henning som kommer på et sugende løp inn foran mål. Odd-Henning får tåa på ballen, og prikker den i nota i lengste hjørne.