Tobben

Erik                         Vidar

Endre              Mbemba                  Snorre

Bytter: Eivind for Endre, Stian for Vidar, Christian for Torstein

Finnsnes startet best, og var det farligste laget de første 20-25 minuttene. Men godt forsvar - og keeperspill sørget for at FIL ikke fikk det viktige første målet.

Og etter 23 minutter kom vårt første mål, etter at Snorre fant Endre inne i 16 meteren. Endre gjorde alt rett og førte oss opp i 0-1 ledelse.

FIL hadde et par store sjanser etter dette, men resultatet sto til pause.

12 minutter ut i andre omgang var Mbemba frempå og økte til 0-2. Hans 15 fulltreffer i år, noe som holdt til å bli toppscorer i 2010 sesongen.

Etter 70 minutter kom kampens store prestasjon. Snorre snappet ballen på midtstreken, og uten å blunke smelte han til. Keeperen feil beregnet helt, og ballen snek seg inn ved venstre stolpe. Et fantastisk punktum for årets sesong!

Gard foreviget skuddet til Snorre (bildet over) Helt til venstre kan dere se foten til Snorre ved midtbanen. Mens ballen sees ca midt på bildet mellom de to flaggstengene.