Salangen If - Skånland  2-1

En klart bedre dag for oss på fotballbanen i dag. Spillet satt bedre i dag, og vi slapp aldri skånland inn i kampen. Vi hadde for det meste presset på dem, kom til sjanser men klarte ikke sette ballen i mål.

Så etter første omgang sto det 0-0

Andre omgang startet med et tidlig mål for Skånland, vi er ikke våkne og blir dermed straffet for det. Resten av omgangen fortsetter vi å komme til sjanser, uten å få noen uttelling.

Men etter ca 70 min spilt, slår Eivind en lang ball over forsvaret, som Vidar lett setter inn med hodet. 1-1 og vi øyner håp for seier!

2-1 Eirik P slo en lang ball fra sin høyre back posisjon, over til undertegnede på mottsatt kant. Forserte så innover i banen, og satte ballen i krysset (nesten :P) fra 20-25 meter.