Det ble sier til Salangen2 over Senja2 i en jevnspilt kamp på Idrettsheia mandags kvelden.

Det var hjemmelaget som kom best i gang og ledet 2-0 til pause. Salangen2 hadde god kontroll på Senja2 og det var fortjent at vi ledet til pause. Målene kom etter to flotte angrep med flere gode kombinasjoner.

Målscorere var Jørn Morten Lind og André Bye Berg.

Andre omgang startet med et lite overtak av Senja2, men gutan forsvarte seg bra. Men Senja2 tok mer over utover i andre omgang og reduserte etter ca 70 minutter. Da våknet gutan og kom mer med i spillet igjen og etter et flott angrep så scoret Robin Dørum, og da stod det 3-1. Det siste kvarteret så var det Senja dominans og de greide å score etter ca 80 minutter. Det ble noen nervepirrende sluttminutter, men gutan rodde det hele i land og vant til slutt fortjent 3-2.

Begge våre trenere, Gaute og Andreas var meget godt fornøyd med kampinnsatsen og seieren i dag.