Salangen  -  Skarp   1-3 (0-2)

18 min: Gult kort Mats Bjørkli (Skarp)

25 min: Gult kort Erik Bertelsen (Skarp)

33 min: 0-1 Morten Lund

38 min: 0-2 Espen Nergård

46 min: Gult Kort Morten Kristoffersen (SIF)

78 min: 1-2 Gard Ole Wærum

90+1 min: 1-3 Jim Tetrum

Start 11er:

Jørn Ivar

Morten                Staff               Rune                   Gard

Erik          Tobben                  Eivind

Mbemba                     Stian                           Jørn Morten

Bytter: Øyvind N for Eivind, Vidar for Jørn Morten

Vi holder til tider følge med Skarp, men kommer ikke til gode nok sjanser. Og de sjansene vi får klarer vi ikke å uttnytte. Skarp får to mål med kun få minutter i mellom. Og det gjør at vi må gå til pause med 2 baklengs.

Vi går ut i andre omgang å prøver å presse Skarp høyere. Skarp virker fornøyde med 2-0, og ligger dermed sikkert i forsvar. Vi får et etetrlengtet utligningsmål 12 minutt før slutt. Etter en avklaring fra Skarp vinner Gard Ole ballen på midten. han fører ballen mot mål, og avslutter uventet fra 25-30 meter, over en forfjamset keeper og i mål. Et lite håp blir tent og vi presser på de siste ti minuttene, men uten hell. I stedet utnytter Skarp at vi står høyt, og spiller fri en spiller i bakrommet vårt. Som enkelt setter inn 1-3.

Vi er selvfølgelig skuffet, men kan heller ikke legge skjul på at det var en fortjent seier til Skarp.