Start 11 er:                             Christian

Morten          Martin         Ørjan           Sondre

Erik              Tobben       Eivind           Jørn Morten

Snorre    Mbemba

Benyttede reserver: Rune, Daniel

Kampen startet rolig fra begge lag, en del frem og tilbake. Ikke før etter en halvtimes spill kom kampens første mål. En uheldig avklarering fra oss ble slått rett i en NIL spille rog i mål. 0-1

Men ikke lenge etter kom Morten på et lite raid på høyre siden, han la hardt inn og på et underlig vis klarer en av NIL-stopperne å skyte ballen i eget mål, dermed 1-1.

Dette vekket oss og vi begynte å få til bedre spill. Snorre sender Erik igjennom og alene med keeper gjorde han ingen feil, 2-1. Vi har fullstendig overtaket nå, og ting går slik det skal gå.

Og i medgang kommer det flere mål, etter ca 40 minutter spilt er Erik servitør, han spiller ballen inn til Eivind i 16 meteren. Eivind vende enkelt opp og tåer ballen i hjørnet, 3-1.

Men så skjer det, i pausen skjer det tydeligvis noe med oss. I andre omgang mister vi helt grepet på kampen. NIL presser mer og mer, og vi klarer ikke å svare tilbake. Unøyaktighet i pasningene var et stort problem blant SIF spillerne. NIL scorer et pent mål fra 18 meter og spiller seg enkelt til utligningen, 3-3.

Vi kommer aldri inn i kampen igjen, og før kun med oss 1 poeng i årets første kamp.