Det var vanskelig å se at Tor Egil Olsen ikke er keeper til vanlig

Salangen - Ishavsbyen  4-2

Det ble gjort mange forandringer på laget i dag. Larssen måtte stå over kampen i dag, og uten reserve keeper måtte TEO vikariere mellom stengene. Med stabilt keeper spill og flere gode redninger ble det et godt valg.

I dag fikk vi styre tempoet mer, noe som gjorde at spillerne våre ble roligere med ball og gjorde ikke mange feil. Man skulle tro at Eivind og Erik var slitne etter en hel kamp på midtbanen i går, men guttan har tydeligvis fått kjondisjonen i boks allerede i Januar.

Vi scoret første målet i kampen. Snorre går på en bakromsball som Erik slår elegant over stopperne til Ishavsbyen. En lekker Chip av Snorre og 1-0.

2-0 kommer på nytt etter et langt legg av Erik Lomås. Ballen går over keeperen og på bakerste kan Gard trille ballen enkelt i mål.

Ishavsbyen reduserer så til 2-1

Etter pause fortsetter vi presset, det blir gjort en del bytter fram og tilbake, uten at det blir stor forskjell. Snorre har funnet scoringsformen og sett inn sitt andre for dagen, og tredje for helga, et hardt skudd i nærmeste hjørne, 3-1.

Men i det påfølgende angripet etter Ishavsbyens avspark reduserer de til 3-2.

Så ca 5 minutt før slutt setter Kaptein Eivind spikkern i kista. Etter litt klabb og babb inni feltet får han avsluttet og dermed 4-2!

Et nytt fjes i SIF drakta debuterte i helga. Martin Solhaug er navnet. Han spilte på lørdag back, mens søndag var han stopper. Oppgaver han med sin gode spilleforståelse løste trygt og godt.