2-1 Stian Kristoffersen

Dagen startet begredelig for oss i dag, fløya fikk gå opp til både 1-0 og 2-0. Mye pågrunn av at vi ikke var på høgget og tok unødvendige sjanser. Første omgang var veldig skuffende for vår del. 1-0 kom etter kort tid, de kom seg rundt vår høyre back og la ballen inn til en spiller som alene foran mål kunne styre ballen inn. Det samme skjer på 2-0, bare denne gang fra motsatt side.

Vi startet i dag med følgende lag:

Jørn Ivar

Eirik P                 Joakim          Tor Egil               Eskil J

Tobben

Eivind                             Erik

Benjamin                                                               Jørn Morten

Endre

Andre omgang var derimot en klar forbedring fra vår side. Vi fikk endelig den innsatsen vi ønsket og tok enkle og presise valg. Det førte til flere store sjanser, deriblant en straffe, som Vidar dessverre bommet på. Men vi fortsatte å presse etter det, og ble belønnet i de 10 siste minuttene.

2-1 kom ved at Sondre mottok ballen på sin venstre side. La en hard og presis pasning inn foran mål, til undertegnede som alene kunne sette ballen i mål.

2-2 kom etter at undertegnede kom seg rundt og forbi høyre backedn deres, førte ballen innover mot mål og fikk lagt 70 grader :p ut til bursdagsbarnet Eivind. Som lirket ballen mellom 2-3 fløyaspillere og i mål !

Alt i alt en ok helg, med ok resultater. Samtlige har fått brukbart med spilletid, og vi kan ikke annet gjøre enn å se frem til neste kamphelg.

Før neste kamphelg skal vi ha en trenings/sosial helg i bjørkliden, det blir kanon :)

2-2: Eivind Jacobsen