Tobben

Erik                         Eivind

Mbemba                        Stian                              Snorre

Bytter: Vidar for Tobben, Gard for Snorre

I en kamp vi så absolutt burde vunnet, måtte vi nøye oss med 3-3 og poengdeling.

Første omgang var vi flere hakk over Fløya, og kom til en god del sjanser. Snorre fikk æren av å sette inn 1-0. Etter pasning fra Mbemba klinket Snorre til fra litt skrått hold og i mål.

Litt senere byttet de på rollene, Snorre slo et innlegg som Mbemba stupheadet inn 2-0. Vi hadde fullstendig kontroll på kampen, helt til rett før pause. Vi henger ikke med i forsvaret og Fløya chipper seg enkelt igjennom og får redusert til 2-1.

Andre omgang legger Fløya om til "pore-fotball". De legger en stor mann på topp som de ved hver anledning slår en lang ball på. Det blir til tider mye langt og lite fotball på Idrettsheia.

2-2 kom etter frispark fra 17-18 meter for Fløya.

Vi klarer å heve oss etter dette og får da mere trykk fremover. 3-2 kom etter et særdeles presist legg av Snorre. Han legger den over forsvaret og til undertegnede på løp i bakrommet. Alene med keeper trilles ballen enkelt inn.

MEN, bare minuttet etterpå er Fløya frampå, de triller hurtig ball utenfor 16 meteren, og vips så er de på nytt igjennom og får utlignet.

Et ergerlig poeng tap, men på nytt viser vi at vi kan hamle opp med topp 3 lagene. Neste kamp er ikke før neste Tirsdag mot TIL 3 på Alfheim.