Salangen Finnsnes   3 - 7 (0-1)

Snorre har virkelig funnet scoringsformen i vinter

Kampen åpnet i et forrykende tempo, til tider mye løping, men samtidig mye stress. FIL presset på og det var tydelig at de ønsket et tidlig mål. Men vi holdt i mot og tempoet senket seg etterhvert. Det ble ikke mange sjansene i 1 omgang, men 3 minutt før pause fikk FIL sitt første mål.

Vi var fornøyde med 1.omgang og ingenting tydet på at vi skulle gå på en kraftig smell.

Fil nærmest åpnet 2. omgang med å gå opp til 2-0. Etter det fikk vi til lite, og lå på det meste under 4-0. Heldigvis har vi venstrefoten til Snorre, etter et avspark legger han ballen til rette og skyter fra midtbanen, ballen går over en noe feilplassert keeper og i mål. Men ikke lenge etterpå går FIL opp til 5-1. Snorre får seg også et frispark mål og et straffesparkmål, og bidrar godt til at vi ikke gikk på en verre smell. Så etter en skuffende dårlig 2.omgang står det til slutt 7-3 til FIL.