Nordpolen ff

Vinnerne av Salangen Cup 2010 

 

Det var Futsal laget Nordpolen som til slutt gikk av med seieren i helgas turnering. De var før turneringa store favoritter til å vinne, og beviste dette med flere stor seiere.

I finalen møtte de et Grovfjord lag med Roar Christensen i spissen. Grovfjord gav de motstand til siste sekund. Og ved spillslutt stod det 2-2, og dermed sudden death. 

Det var kun spillt noen få sekunder ut i sudden death før Nordpolen var frempå og scoret det avgjørende målet. Og tok dermed sin sjette seier i Salangen Cup.

 

 

Salangen lagene:

 

 

 

 

Vi deltok med 4 Salangen lag,

Som nevnt tidligere kom ikke Salangen 4  videre etter gruppespillet.

Dermed var det bare SIF 1,2 og 3 som fikk delta i mellomspillet. Her Ble Salangen 3 stående med 0 poeng etter to spillte kamper, og kom seg da ikke videre.

 

 

 

 
 

  

 

 

 

Men i den ene gruppen spillte både SIF 1 og SIF 2, også Flåget var i denne gruppen.

SIF 2 startet med uavgjort  2-2 mot Flåget, For så og tape 2-1 mot SIF 1. Disse resultatene gjorde det spennende for SIF 2. De var nå avhengige i at SIF 1 måtte slå Flåget med mer en 2 mål.

Lenge så det styggt ut i oppgjøret mellom Flåget og SIF 1. men i de siste minuttene tok SIF 1 seg sammen og vant tilslutt 4-1. Og dermed to Salangen lag i kvartfinalene.

 

 

 

 

 

SIF 1 møtte Grovfjord 2 i kvartfinalen, og måtte se seg slått 3-5 etter et taktisk bra spill av Grovfjord,

SIF 2  møtte Grovfjord 1. Og her gikk SIF 2 av med seieren 4-2. SIF 2 var turneringas yngste lag,  et lag bestående av ungguta, spillere som var guttespillere i fjor og en litt eldre siste skanse, Christian Larssen. Og ledet av Odd lomås.

 

 

 

 

 

 

 

 

I semifinalen Møtte Odd og unggutan Det grovfjordlaget som slo ut SIF 1, Nemlig Grovfjord 2. Denne kampen var svært spennende, og ved spillets slutt sto det 1-1. og de måtte dermed ut i sudden death.

Her gikk det ikke Salangens vei. Grovfjord's keeper Kenneth "Trusa" hadde hatt flere bom skudd i kampen, men når det gjaldt som mest klinte han likså greit ballen i krysset. Og snippsnappsnute så var salangen ute.

 

 

 

 

 

 

 

Erik Lomås ble den mest scorende blant alle Salangen spillerne på turneringen.!