Christian Mbemba med to mål

Salangen IF - Bardufoss OIF     4-2  (0-1)

13 min 0-1 John A. Amås

45 min Gult Kort: Tobben

47 min 1-1 Christian Mbemba

48 min 1-2 Jonas Simonsen

55 min Gult kort: Emil Midtli (boif)

55 min 2-2 Tom Erik Øgård

72 min Gult kort: Jonas Simonsen (boif)

72 min 3-2 Christian Mbemba

76 min 4-2 Stian Kristoffersen

Start 11er:

Jørn Ivar

Morten                Staff            Teo                Øyvind N

Erik                       Tobben                        Eivind

Christian             Stian            Snorre

Bytter: Egil Vaeng for Jørn Ivar, Jørn Morten for Snorre, Ørjan for Teo

Første omgang bærer preg av nervøse spillere, vi klarer aldri å komme opp på det nivået vi var mot L/K sist helg. Til tider er tempoet alt for lavt og BOIF får da spille mer som de vil. Vi blir straffet allerede etter 13 minutter. En BOIF spiller går seirende ut etetr en duell med vår keeper og dermed 0-1.

Jørn Ivar var småskadet før start, Og for å være på den sikre siden hentet vi inn Egil Vaeng. Og godt var det, for allerede etter 14 min måtte Jørn Ivar kaste inn håndkleet. Vaeng hadde en veldig viktig redning på 0-1. Hadde BOIF fått gå opp til 0-2 så ville dette blitt en helt annen kamp.

0-1 står seg ut til pause, og vi går misfornøyde av banen. I pausen får vi snakket ut, og alle var enige om at det langt fra var avgjort.

Og før vi hadde spilt 2 minutter av 2.omgang mottok Mbemba en ball fra Erik, som han nærmest traklet seg helt i mål med. 1-1:)

Meen, rett etter avsparket går BOIF rett i angrep, et skudd fra skrått hold går rett på mål. hvor en noe uheldig Vaeng ikke får godt nok grep, og dermed 1-2. Det ble en kortvarig jubel på oss, men vi ga ikke opp med det.

Etter 55 minutt får vi et frispark fra bra hold, som Tobben likså greit bender rundt muren og i lengste hjørnet, flott! 2-2!

BOIF ønsker virkelig alle poengen, og går står derfor høyt i banen. Noe som gir oss mye bakrom. Vi får med det flere store sjanser, men med dårlige uttellinger.

Ikke før etter 72 minutt. TEO finner da Mbemba med en lang ball fra sin midtstopper-posisjon. Mbemba får ballen med seg og alene mot keeperen gjør han ingen feil, 3-2!

Og 4 minutter senere blir undertegnede spilt fri på kanten, får skjært inn og forsøker seg på et lang skudd. En lompe av en ball spretter rett foran keeperen over armene og i mål, og dermd 4-2 og punktum!

Neste kamp er Hjemme mot Skjervøy til helgen. VI får håpe Snorre og Jørn Ivar, som begge ble skadet i helgas kamp er klare. Samtidig er Tobben ute med gule kort og Gard er bortreist. Men med en benk så sterk som nå, vil nok dette ikke bli noe problem.