Nye spillere

Kort presentasjon av de nye spillerne. Det jobbes med flere spillere, men noen er fortsatt er i tenkeboksen.

Tobias Sletten
– Tilbake etter å ha hvert i førstegangstjeneste i Kirkenes, og spilte for Bjørnevatn. En kompromissløs stopper, med god fysikk.

Mats Nordmo – Har siden 2004 hvert på ”lån” hos FK Senja, endelig er han hjemme. Kommer inn på midtbanen med masse rutine, og med haugevis av gode involveringer.

Scott Fitzgerald – Kommer fra England, men har bodd store deler av livet i Spania. Har kjæreste fra Ibestad. En spennende som alltid gir 100%, og vil bli brukt i en offensiv rolle.

Arbnor Thaqi – Kommer fra Bardu, og har bestemt seg for å prøve seg i Salangen. Kan sammenlignes med Stokes` Shaqiri, fart og teknikk. Er for tiden ute med en kneskade, og overgangen er under behandling.

Erik Lomås – Tilbake i moderklubben etter et opphold i FK Senja, har lenge ønsket seg tilbake. En løpshest, som kan bekle mange roller offensivt.

Morten Svinsaas – Lavangen-gutt som har trent med oss siden desember. En midtstopper som har vist lovende takter i vinter. Sønn av ikke ukjente storspiller på 80-tallet, Tom Svinsaas.

Gaute Roaldsen – Kommer fra Gratangen, men har hvert noen år i Oslo. En spiller med god fysikk, teknikk og blikk for spillet. Liker å spille sentral midtbane

Lasse S Nilsen – Flyttet til Salangen for å jobbe for Salaks. Han spilte sist for Lødingen.

Sander Daleng og Iver Sagerup har tatt steget opp fra guttefotball, les egen sak her.


Vi ønsker spillerene velkommen til klubben.