Ishavsbyen  -  Salangen IF     2-0 (2-0)

1-0 Morten Skorstad (25 min)

35 min Gult Kort: Endre B. Laugerud

Bytter: Erik for Vidar, Jørn M for Snorre

Vi sliter litt i første omgang med å opparbeide et spill, vanskelige løsninger og mye ball tap preger de første 45 minuttene. Ishavsbyen får sitt første mål etter at en spiller blir spilt fri på deres høyre kant og får trillet ballen inn foran mål. Der får en spiller gå alene og kan enkelt putte inn 1-0. Det andre kommer på overtid av 1 omgang etter en corner.

Ishavsbyen var aldri overlegent bedre enn oss i første omgang, så derfor gikk vi ut med god tro på å snu dette. Vi presser høyere, og viser igjen at vi er et godt lag når vi har høyt press. Andre omgang handler stortsett om oss, vi har flere store sjanser. Blant annet er Eivind frempå en gang, han får rundet keeperen, men kommer for skrått på og må forsøke å løfte ballen i mål, dessverre i tverrligeren og ut. Senere får vi et frispark fra 7 meter på grunn av en keeper"hands"? Tobben tar det, men denne gangen er det en ishavsbyen fot i veien.

Det blir mye nesten på oss i dag! Neste helg venter Laksvatn på Idrettsheia.