Lyngen/Karnes  -  Salangen   2-3 (0-0)

50 min. 1-0 Espen Hugen

69 min 1-1 Stian Kristoffersen

74 min 1-2 Stian Kristoffersen

79 min 1-3 Stian Kristoffersen

82 min 2-3 Steffen Dreyer

Start 11er:

Jørn Ivar Kroken

Morten K    Joa Staff     Teo        Øyvind N

Eivind         Tobben              Erik

Gard Ole                        Stian                             Snorre

Bytter: Christian M for Snorre

En jevn spilt 1 omgang, der vi har flest muligheter. Men uten uttelinger. Vi gikk fornøyde i garderoben, og visste at alt var mulig.

2 Omgang startet på værst tenkelig måte, en L/K spiller får gå opp alene og heade ballen i mål etter innlegg fra høyre. 1-0

Men etter dette målet viser vi tydelig at vi ikke gir opp. Vi løfter oss mange hakk opp og fortsetter det høye presset. Et sterkt forsvar rydder unna alt Lyngen har å komme med. Deres raske og sterke spillere blir rett og slett nøytralisert av vårt gode forsvar. En fryd og se på, og ikke minst en motivasjon for våre angripende spillere.

Coach Roger hadde noen siste ord til undertegnede før vi sprang ut fra pausen: " Det e trangt og lite rom, men før du vet ordet av det så får du plass, eventuelt ei viktig tå på ballen" Ska si det stemte :)

Så i det 69 minutt kommer det vi har jaget, 1-1. Etter at Tobben spiller en ball inn mellom 3-4 spillere i 16 meteren, til undertegnede, som umarkert kan sleive ballen i stanga og inn :)

Noen minutter senere er vi på nytt på farta, Snorre legger en lang ball fra sin kantposisjon, over begge L/K- stopperne og til undertegnede, som bredsider ballen fra 16 meter opp i lengste hjørnet. En liten hjelpende hånd fra keeperen, sørger for at ballen går godt opp i krysset ;) 1-2 og en gledelig rus!

Men hvorfor stoppe der. Noen minutter senere tar Tobben på nytt på seg servitør-skoa. Han kom førende opp mot 16 meteren. Undertegnede sto på 9-10 meter med begge stopperne tett rundt seg. Men så plutselig var undertegnede helt alene, Tobben slår ballen inn, og enkelt 1-3. Hvor det ble av stopperne er det ingen som vet. Passning-fintet Tobben de på ræv eller lurte kantene dem ut til seg? ja hvem vet.

Uansett, Så gir ikke Lyngen opp og fortsetter med det å presse på. Og i det 82 minutt får Steffen Dreyer skutt fra skrå vinkel. En noe uheldig Jørn Ivar forsøker å holde ballen, men på et underligvis går ballen fra grepet hans og mellom beina og i mål, dermed 2-3. Og nervene begynte å komme!

Og selvfølgelig litt senere så måtte det skje, Lyngen får tildelt straffe. Samme mann som satte inn deres 2-3 mål går frem for å ta det. En helt tent Jørn Ivar i mål viser alle at denne ville han ta. Og det gjorde han og :) Og DINGDING høstens første 3 poenger! Fantastisk deilig!