1-0 målscorer Jørn Morten                                                                                 2-0 Erik Lomås

I vår tredje vinterseriekamp ble det på nytt seier. Denne gang mot det nyopprykkede Laksvatn laget.

Vi startet i dag med følgende lag:

Jørn Ivar

Morten K              Rune          Joakim Staff                Gard

Tobben

Vidar H                          Eivind

Stian                                                                   Sondre J

Endre L

Vi hadde forholdsvis god kontroll gjennom hele kampen. I første omgang slet vi litt med å skape sjanser, mye pga at det sviktet når den siste pasningen skulle slås. Vi spillte mye ball, og klarte å spille oss fremover, men ble ofte stoppet i de avgjørende situasjonene. Samtidig var aldri Laksvatn noe trussel for oss, og vi klarte å holde roen.

I andre omgang fortsatte vi å spille ballen, og klarte etter hvert å komme til flere farlige situasjoner. Første målet vårt kom etter et langt innlegg fra høyre side, til Eivind på motsatt side av 16 metern. Eivind fikk lagt ballen inn foran mål, og etter litt klabb og babb satte Jørn Morten ballen i mål

2-0 : Eskil J kommer i fart på venstre side, er presset av backen, men får lagt et knall hardt innlegg på bakerste stolpe til Erik Lomås. Erik setter pannebrasken til, keeperen redder men må gi retur, som Erik lett setter inn.

Alt i alt en ok kamp, hvor vi får spilt ballen mye og skaper de sjansene vi trenger for å vinne kampen.

I morgen Står Fløya 2 på motsatt banehalvdel, kl 10.00 i Skarphallen, be there ;)