Fortsatt utrolig jevnt om Toppscorer tittelen, Snorre med 13, Mebmba og Stian med 14 mål.

Salangen IF -  FK Senja 2    8-3  (5-1)

1-0 Christian Mbemba (16 min)

2-0 Tobben (17 min)

3-0 Christian Mbemba (18 min)

4-0 Eivind Jacobsen (34 min)

5-0 Stian Kristoffersen (44 min)

5-1 Sami Kalulu (45 min)

6-1 Christian Mbemba (46 min)

6-2 Magnus Hansen (53 min)

7-2 Snorre Ratkje (57 min)

8-2 Snorre Ratkje (59 min)

8-3 Sami Kalulu (63 min)

Start 11 er:

Larssen

               M.Kristoffersen          Staff      Olsen     Ånesen          

Øgård

Jacobsen           Lomås

Mbemba                      Kristoffersen               Ratkje

Bytter: Gard For Morten, Jørn for Snorre, Rune for Eivind.

Vi var nok alle litt nærvøse før denne kampen. For ved seier her visste vi at vi var sikret 3.divisjonskontrakt til neste år, men ved tap her ville neste kamp mot FIL blitt ufyseligt nervepirrende. 

Men det var vel aldri noen tvil hvordan denen kampen skulle gå. Vi slet kansje litt de første 15 minuttene, men samtidig hadde vi god kontroll. Og I løpet av det 16,17 og 18 min gikk vi opp i en 3-0 ledelse. 

kampen var i vårt spor, og etter det ble det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det ender til slutt 8-3. Vi kan vel godt si at det var 3 baklengsmål for mye. Vi slapper nok til tider litt for mye av og lar dermed Senja få 3 enkle mål. 

Christian Mbemba scorer igjen 3 mål i samme kamp, Snorre setter inn en straffe og et spille mål, Tobben står for dagens perle av et mål, da han på utsøkt vis chippet ballen i krysset, over en noe fortumlet Senja keeper. Eivind åpnet endelig scoringskontoen igjen etter å ha startet sesongen med scoringer i 3 av de første kampene. Og Stian fikk servert et enkelt mål fra Mbemba. (Pluss et mål ikke godkjent, etter at hjulet inne i målet slo ballen ut igjen, stolpeskudd? neeeij!)

Det er nå ekstremt jevnt når det kommer til årets toppscorer tittel. Christian og Stian står med 14 scoringer hver, mens Snorre er oppe i 13. Neste helg har vi årets siste kamp, og det mot Finnsnes. Kampen har ingen betydning for oss, men en viktig kamp for Finnsnes. For oss vil det alltid være viktig å vinne mot Finnsnes, så her gir vi alt.

Vi vil og benytte anledningen til å få gratulere Skarp med Seriemesterskapet!

....Og lykke til i kvalikkampene, vis hvilket fylke som er best!