Navn: Eskil Johnsen
Vekt: 83
Høyde: 1.70
Alder: 30
Interesser: Damer
Posisjon: Sentral midtbane og stopper
Draktnummer: 10
Personlige mål i 2010 sesongen: Opprykk
Tidligere klubber: Ibestad IL (flere ganger), HFK Landsås, Tromsdalen UIL, Harstad IL og IL Krigsskolen
Værste motspiller: Han derre kantspællarn på Fløya.
Beste medspiller: Vanskelig å velge mellom Snorre Ratkje, Eivind Jacobsen og Jørn Ivar Kroken med fleire.

 

 

 

 

 

Hvor holder du til?

Jeg har de siste årene vært ett år i Afghanistan og et halvt år i USA, men har adresse i Tromsø, studerer i Oslo, ansatt på Bardufoss, spiller fotball på Sjøvegan og føler meg mest hjemme på hytta på Ibestad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planer for neste år?

Ta bachelor i militære studier for å kvalifisere meg til videregående offisersutdanning samtidig som jeg fortsetter som kompanisjef hjemme i Norge.

Blir du hjemme lenge nå?

Jeg har planer om å være i Norge ihvertfall i ett og et halvt år nå. Deretter kan det fort bli et par år med stabsskole i utlandet. Har lyst til å enten dra tilbake til USA eller til England.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blir det full sesong?

Jeg har trent bra i høst og satser på en full sesong med SIF nå. Jeg blir ukependler til Oslo, men kommer til å trene mye der.

Hva tror du om neste sesong?

Jeg har stor tro på neste sesong og at vi vil kjempe i teten med de spillerne og fasilitetene vi har i dag. Vi er gode nok til det, men det lille ekstra på den mentale siden har manglet. Jeg mener vi bør sette oss som mål å rykke opp og være best på alle områder for å klare det. Da tenker jeg på forberedelser, innhold og innsats både på treninger og kamper, holdninger overfor rusmidler og kosthold, miljø, trivsel og samhold for å nevne noe.

 

 

 

 

 Fornøyd med valget av den nye treneren?

Jeg er veldig godt fornøyd med Roger som trener. Det er derimot ikke bare opp til ham, men vi spillerne må ta mye ansvar overfor oss selv og andre for å klare å yte og prestere maksimalt.
 

 Hva kan du tilføre laget i den kommende sesongen?

Jeg har mye erfaring på mange områder jeg vil prøve å dele så godt jeg kan. Tidligere har jeg hatt mye fokus på jobben, men i år har jeg mye fritid og vil forsøke å bidra enda mer overfor laget. Jeg vil være lojal og prøve å gå foran som et veldig godt eksempel på alle områdene jeg mener er viktige.
 

 

En liten kommentar til slutt?

Jeg har skikkelig tro på at Salangene IF igjen er moden for 2. divisjonsspill, men det er kun opp til oss selv