En liten presentasjon av Odd og hans tanker om neste sesong

 

Navn: Odd Lomås
Alder: 56 (30.07.1954)
Bosted: Vika
Andre klubber trent: A-laget til Lavangen IF i 1994.
Trener i SIF cirka 25 år, trener på A-laget i 10 år.
Fortid i klubben: Spiller, trener, leder mm.


Hva fikk deg til å takke ja til jobben?: Sportslig interessant, men også utfordrende.


Er årets stall sterk nok for den nye 3.div?: Ja. Håper derfor å beholde alle spillerne.


Hva skal du gjøre for å få SIF et hakk videre?:
Målet må være å etablere laget i den nye 3.divisjonen, som kan bli tøff. Mange lag satser mye. Det er snakk om å bli litt bedre på mange områder. Det gjelder både enkeltspillere, lagdeler og laget som helhet.
Vil du hente inn spillere: Dersom noen av de etablerte skulle gi seg, må det vurderes. Ser gjerne at spillerstallen fornyes med et par spillere.


Med tanke på formasjon/spillestil, vil du videreføre årets: Er tilhenger av 4-4-2, men 4-5-1 (4-3-3) kan også være aktuelt.


Hva blir den største utfordringen med å ta over laget?: Mange spillere bor ikke i Salangen-området, så det må nok være flere fellestreninger i helgene.


Du er kjent som en defensivt dyktig trener, vil du legge vekt på det defensive?: Både og. Alle lag jeg har trent har sluppet inn relativt lite mål, men har også skåret mye. Og mesteparten av treningene vil ha fokus på det vi gjør når vi har ballen.
Hva vil du si er lagets sterke side og svake side: Fin blanding av etablerte og unge spillere. Flere spillere som gjorde mange mål i år. Forsvarsspillet var også bedre i høst enn tidligere. Kan bli flinkere på ettertrykk og dødballer.


Noen andre tanker angående den kommende sesongen?: I perioden fram til jul er det 3 ting som er viktig. Det ene er å avklare spillerstallen, videre få planlagt vintersesongen og seriekampene, og det tredje er å komme i gang med organisert trening slik at spillerne er i bra form ved nyttår.


Vi ønsker Odd velkommen tilbake i klubben, og lykke til med sesongen!