Salangen IF   -    Finnsnes IL   2-0 (1-0)

Morten          Teo            Staff               Gard

Erik            Tobben              Eivind

Christian             Stian                       Snorre

Bytter: Vidar for Christian, Jørn M for Snorre og Rune for Teo

Endelig etter flere tap for FIL kom seieren. En full fortjent 2-0 seier. Og en fin bursdagsgave til coach Roger, som hadde bursdag tidligere i uka.

1 omgang var preket av mange laaange baller fra Finnsnes og derav mange dueller.Vår bakre 4er var sterke i duellene, noe som gjorde at Finnsnes sjeldent kom til noen store sjanser. Joachim Staff var svært god og hadde full kontroll på alle ballene som kom. Staff ryddet opp i luften, mens Morten ofte ordnet opp langs bakken. I dag var vi veldig solide bakover, mye derfor gikk vi av banen med 0 baklengs.

Mbemba lekte seg til tider på sin høyre kant, og hans sleptne teknikk førte til vårt første mål. Etter 39 min, rundet Mbemba 2-3 Finnsnes spillere, før han fikk lagt ballen inn foran mål. Ballen gikk forbi 2-3 mann før undertegnede kunne sette den i det åpnet målet, 1-0!

Vi gikk til pause med ledelse, og god tro på oss selv. Vi bestemte oss for å gå ut i 2.omgang med et mål å jage 2-0 scoringen. Det kunne fort blitt annerledes, hadde det ikke vært for en flott reaksjons redning av Jørn Ivar. For etter kun 1 minutt ut i 2.omgang kom en FIL spiller helt alene mor Jørn Ivar. Jørn Ivar gjorde alt riktig, sto lenge, ventet på spissens utslag og reddet med kneet. Veeldig viktig for kampens videre skjebne!

2-0 kom etter feil hos Finnsnes. Stopperen slo en "ikke-kompis"-pasning tilbake til keeperen. Mbemba var våken og luktet dette. I det Keeperen skulle dempe ballesatte Mbemba hodet til og satte punktum for kampen!

Vi hadde god kontroll hele kampen. FIL fikk også en mann utvist, noe vi ikke helt klarte å utnytte. Men selvfølgelig 2-0 er mer en bra nok :)

Neste helg venter serieleder Skarp, noe som kan bli meget spennende!