Mbemba        Tobben     Eivind        Jørn Morten

Erik

Snorre

Benyttede reserver: Karl Erik, Daniel T, Eskil

Årets andre seriekamp startet bra for vår del. Christian Mbemba ble fint spilt fri, og vendte av 1-2 fløya spillere før han enkelt satte inn 0-1 scoringen med venstre foten.

Etter dette henger vi greit med, Fløya er farlige på dødballer, men vi har ellers greit spill. Mbemba er også på nytt igjennom og blir felt av Fløyas bakerste mann. Dommeren klarer her å gi kun gult kort, i en situasjon der et rødt kort ville vært på sin plass. Det var tidlig i kampen, ja, men har det noe å si, nei!

Før pause får Fløya en dobbelt sjanse. Larssen redder mesterligt et skudd fra fløya, men vi får ikke bort ballen, og på andre forsøk får de sin uttligning.

Går til pause med 1-1

Og i andre omgang skjer det på nytt, vi mister totalt iniativet i kampen. Akkurat slik som mot Nordkjosbotn sist helg. Det virker som at vi er lite tente, mens fløya virkelig vil noe. Hva som feiler oss er ikke godt å si ,men her må "gløden" hentes frem!

Fløya får betalt for sin innsats, og scorer to mål tett fulgt etter hverandre. Noe som preger resten av kampen. Dermed ble det et 3-1 tap, og null poeng.

Neste helg er det "fri", pga cup kamper rundt om i landet. Vi har derfor ikke seriekamp før 7 mai, da tar vi i mot Finnsnes IL på Idrettsheia.