Odd Henning              Erik                              Akil

Stanislav

Benken: Marius P, Eirik P, Sindre P

Bilder fra kampen , Trykk her

Det ble en værst tenkelig start for 4.divisjons guttan mot et Fløya 2 lag som gikk til topps i fjorårets 4. divisjon. Allerede etter 5 minutt klinket en fløya spiller ballen i mål, 5 minutter senere var Fløya på nytt frampå og scoret 2-0. Salangen slet med å komme seg inn i det riktige sporet i første omgang, og ved pause stod det 4-0 til hjemmelaget.

Men etter pausen skjedde det virkelig noe med Salangen. Vanligvis ville et lag gitt opp når de lå under med 4 mål, men SIF gikk utpå i andre omgang og vartet opp med fint spill, Og etter 7 minutter bestemte Rune seg for å ta et raid fra egen banehalvdel, førte ballen forbi 3-4 fløyaspillere og kronet det hele liksågreit med å slå tunnel på keeperen og i mål, 4-1.

Salangen fortsatte og presse på, og fikk et frispark like etterpå, Erik slo inn og Sondre fikk skutt fra 7 meter, men ballen ble blokkert ut til corner. På den påfølgende corneren får Rune bredfoten på ballen, men ballen går dessverre utenfor,

SIF spiller videre mye god fotball videre, og viser at de kan hvis de vil. Fløya kom til 2-3 store sjanser, men som Trygve reddet mesterligt. Trygve debuterte på seniornivå i denne kampen, med sine 14 år på baken gjorde han en god figur. Og er nok en vi vil få se mer av fremover for SIF.

Så etter 75 minutt var Erik Lomås frempå. Fra høyresiden kunne han sette ballen kontant i mål, og 4-2. Vi kunne se at håpet for utligning var der, og det ble ikke mindre da Sondre J satte ballen i mål fra vel 30 meter, men på en utrolig måte ble dømt for offside.

Erik L var ikke ferdig for dagen, i det 90 minutt var han på nytt frempå og satte inn 4-3 målet.

Like etter på fikk Fløya sitt første mål i andre omgngen og slutt resultatet 5-3.

På onsdag står Senja 3 på mottsatt banehalvdel, møt opp På Heia og se SIF 2 ta 3 poeng!