Salangen IF - TUIL 2     3-1!

Det ble en fin start for SIF herrelag denne vintersesongen. Vi stilte mannsterk opp i Skarphallen. Med godt over 20 mann var vi klare til å komme i gang med sesongen.

På andre banehalvdel sto TUIL 2. Et ungt og løpssterkt lag. De spilte fin fotball og hadde noen overganger som kunne blitt farlige. Men vi hadde forholdsvis god kontroll og kunne styre kampen.

Roger ønsker å drille oss i en slags 4-5-1 / 4-3-3 formasjon. Noe som er nytt for mange. Samtidig var det mange nye spillere som fikk prøve seg og det ble gjort en del bytter. Dermed var det vanskelig å få satt spillet skikkelig, men til tross for det var det absolutt godkjent.

Vi startet med følgende lag:

Jørn Ivar

Morten K - Martin Samuelsen - Tor Egil O - Gard W

Tobben

             Erik Lomås              -                    Eivind J           

Stian K           -            Endre L     -            Benjamin

 

Til tross for sin unge alder visste Erik og Martin at de vil bidra med mye positivt for laget den kommende sesongen. Martin med sin styrke i forsvaret og Erik med sin uvanlige ro og vilje med ballen.

 Innsatsen i laget var tidvis bra. det var mye nytt og holde styr på, men folk taklet det bra. I første omgang hadde vi god kontroll og var farlig fremover flere ganger.

Første målet kom etter et perfekt innlegg fra Gard W. Ballen ble lagt inn fra siden av 16.meteren, over hele forsvaret og traff øyet til undertegnede (Stian) på bakerste stolpe, mellom beina på keeper og i mål.

Det ble så mye frem og tilbake. vi stresset litt, og det straffet seg. Keeper Jørn Ivar skulle kaste ut ballen til en forsvarssppiller, men pga en kommunikasjonsglipp snappet TUIL opp ballen og satte den i mål, 1-1.

 

 

 

Det ble da litt stress i laget, og en del feil passninger.  Mange fikk nok flashback fra i fjor, hvor vi gang på gang gav fra oss ledelsen. Men denne gangen tok vi oss i nakken og fortsatte presset.

Andre målet vårt kom etter ei nydelig pasning fra Tobben. Fra midtbanen slo han en perfekt løpeball i mellom forsvaret og til undertegnede, som lett kunne sette ballen i mål.

 

 

 

 

 

 

Vi var ikke ferdige med det. Etter en fin og hard corner av Vidar H, kom det en 3 meter lang mann flyvende med en 1,40 m høy TUIL spiller under armene. Hardt og kontant stupte Rune Johansen inn 3-1, og satte punktum for dagen.

Rune og Karl Erik ble forøvrig kastet inn som midtstopper par, noe de løste veldig bra.

 

 

 

 

 

 

 

Salangen IF - Ullfstind      2-0!

De nye trenerne Roger Johansen og Gaute Olsen kunne si seg fornøyd med helgas resultater. Men lagets prestasjoner og samspillet er det alltid noe å gjøre med. Noe vi alle vil jobbe med i tiden fremover.

 

Kampen mot Ulfstind kan vi vel alle være enige om ikke var den aller beste. Vi spiller til tider brukbart bra, men det blir ofte mange små feil og mye rart. Det er klart mange nye spillere og et helt nytt system å sette seg inn i. Disse feilene vi gjør tar vi med oss i treningsarbeidet og jobber med dem der.

Vi går ut med et annet lag mot Ulfstind:

Jørn Ivar

Morten K- Martin S - Tor Egil - Eskil J

Tobben

Vidar H       -      Sondre J

Stian K -               Robin D         -   Jørn Morten 

 

Det blir mye klabb og babb om ballen. Vi komme ross ofte rundt på kantene, men innleggene blir for dårlige, og vi får ikke avsluttet på mål.

Vårt første mål kom etter at Sondre ble felt på rundt 18-20 meter. Frispark til oss, og Vidar tar ansvar og setter ballen enkelt rundt muren og i mål.

Det blir gjort en del bytter, uten at vi klarer helt å få det gode spillet inn. Vi har kontroll gjennom hele kampen, men mangler det lille ekstra.

 

 

 

 

 

 

 

2-0 kommer etter en corner. Endre L får stå umarkert på bakerste stolpe, og har bare å sette hodet til ballen og i mål.

 

En fin helg er over, og vi er vel alle forholdsvis fornøyde. Alle mann har fått litt spille tid, og vi starter nå for alvor å krige for plassene våre.

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

heyhå