Eskil Johnsen signerer nå for Øvrevoll Hosle IL, En klubb i Oslo området.

Som mange vet startet Eskil med studier i Oslo for en tid tilbake, pga det så har det blitt mange (veldig mange) flyturer tur/retur Bardufoss/Oslo. Han har så langt det har latt seg gjøre vært med for Salangen IF i vinter, men med den store avstanden så skjønner vi godt valget han har gjort.

siffotb.no fikk tak i Eskil, og han hadde følgende å si om overgangen:

 

"Grunnen til overgangen er at jeg nå nylig har fått avklart at jeg blir i Oslo frem til jul og at de militære studiene jeg tar blir mer intensiv fremover. Ettersom jeg mener jeg ikke burde få spille kamper på Salangen når jeg ikke trener i med dem i ukedagene valgte jeg å bytte klubb. Er heller ikke så fristende å spille venstre back som jeg har spilt mye i sesongoppkjøringen. Her i Oslo får jeg trent med laget i ukedagene og blitt forespeilet en plass på sentral midtbane sammen med tidligere SIF spiller og kaptein på ØHIL Lars Andreas Bjugn.

 

Ettersom ØHIL spiller de fleste kampene sine på mandager får jeg mer fritid og muligheten til å reise mere i helgene. Det betyr veldig mye etter flere hektiske år på grunn av stor belastning på jobb de siste årene. Kan være aktuelt med et par måneder utlånsavtale tilbake til SIF i forbindelse med sommerferien og roligere perioder med studier. Håper uansett å avslutte fotballkarrieren i SIF da jeg vil være tilbake på Bardufoss som kompanisjef i CSSbn fra januar 2011 og ennå ser for meg flere år som aktiv fotballspiller.

Ønsker SIF lykke til i sesongen! Jeg vil garantert overvære flere av kampene deres fra sidelinjen i år. Det er med tungt hjerte jeg forlater SIF nå rett før seriestart, men tror valget er det beste for begge parter slik min situasjon er nå."

 

Vi vil med det ønske Eskil lykke til i sin nye klubb, og ønsker han velkommen tilbake når det måtte passe =)