Øgård

E.Jacobsen                              Lomås

Mbemba                           S. Kristoffersen                     Ratkje

Bytter: Wærum for Jacobsen, Ånesen for Øgård og S.Jacobsen for Traasdahl

Etter tapet mot TUIL 2 hadde vi mye å bevise i dagens kamp mot Ishavsbyen. Vi var alle heltente og klare til å bevise at mandagens kamp kun var et engangs tilfelle.

Vi kom klart best i gang i kampen. Spesielt de første 15 minuttene var vi farlig frempå. Men ikke før i det 29 minutt kom scoringen. Loomis stod for servitør rollen, da han la ballen i mellom forsvaret til Mbemba. Christian vendte av en forsvarspiller og keeperen før han trillet ballen i mål til 1-0.

Noen minutter senere kommer 2-0 scoringen. En lang ball blir slått inn fra vår venstre side mot Loomis inne i feltet. I duellen mellom han og stopperen presterer stopperen og heade ballen videre inn i feltet. Til en umarkert Stian, som via stanga setter inn 2-0.

Vi er klart best i 1 omgang. Ishavsbyen er farlig frempå på et par dødballer, men en trygg Christian Larssen i målet vårt er ofte ute og plukker ballene.

Kapteid Eivind måtte kaste inn håndkleet etter 40 minutters spill, etter en strekk i låret. Inn kom en alltid ivrig Gard Ole, som gjorde det bra på en noe uvant rolle på midten.

Andre omgang startet på best mulig vis. Vi er frempå 2-3 ganger de første 10 minuttene, og i det 11 minutt Slår Morten en lang ball inn i feltet, som Mbemba enkelt header inn og 3-0.

Og etter det fortsetetr vi kjøret. Gang på gang er vi farlig frempå. Kan vel trygt si at vi mistet tellingen i antall store sjanser for oss. Til og med høyre back Morten var oppe og avsluttet 2-3 ganger. I stedet er det Ishavsbyen som scorer det neste målet. Etter et frispark glipper markeringen og en Byen-spiller header inn reduseringen, 3-1.

En liten anelse nervøsitet sprer seg på Idrettsheia. Men den varer ikke lenge og vi fortsetter i samme spor med sjanse etter sjanse etter sjanse. Helt utrolig at det ikke blir flere mål. Men i det 90 minutt får Stian avsluttet på mål, keeperen slår ballen i en egen spiller, ballen går så i stanga og i bakhodet på keeperen og i mål, 4-1.

Vi kan selvfølgelig si oss fornøyde med seier og 3 nye poeng, men mange var skuffet etter et sjanse-sløseri uten like. men men seier e seier! Neste helg vente Laksvatn borte!