Erik          Tobben           Eivind

Vidar                        Stian                         Snorre

Bytter: C.Mbemba for Vidar, Jørn M for Snorre, Karl Erik for Stian

I hærlig kaldt regnvær møtte vi Senja 2 i Islandsbotn, en kamp vi visste kom til å bli tøff. Vi fikk klar beskjed før kamp å gå ut og gjøre oss selv stolte.

Vi startet friskt og det virket som mange var lette til beins. Noe som ga resultat av flere gode muligheter i 1 omgangen. Deriblant to stolpeskudd og en chipp over mål. 0-1 kom etter at Erik ble spilt fri på høyre kanten. Han slo så en 25 meters passning til en helt alene Snorre på motsatt. Som fikk med seg ballen forbi forsvaret og alene med keeper gjorde han ingen feil.

Senja var frempå en del ganger, spesielt med S.Kosiah i spissen. Og etter 13 min uttlignet de etter flott veggspill. Mange mente dette var offside, men dommeren dømmer!

Det blir så mye frem og tilbake, senja har sine sjanser og vi har våre STORE. Men så etter 29 minutter kommer den etterlengtede 1-2 scoringen. J.Staff kommer på et lite raid på sin venstre side og legger ballen mellom beina på en senjaspiller og frem til Erik, Som vanlig er overalt. Erik drar seg innover i 16-meteren og tar seg gooood tid, føltes som 3-4 sekund. Før han setter ballen enkelt forbi keeper og i mål.

Vi går til pause med 1-2 og stoltheten foreløbig i boks!

Vi bestemmer oss for å gå ut i 2.omgang å jage 1-3 målet. Men de første 20 minuttne blir ikke fullt så bra. Vi klarer ikke å presse like hardt som i 1.omgang, og slipper dermed Senja mer inn i kampen.  Og etter 22 min spilt av 2.omgang får Senja sin uttligning, og det står 2-2.

Vi melder oss så mer og mer inn i kampen. Og får mer spill fremover på banen. Vi har også fått inn på en debutant i Christian Mbemba fra Ibestad. Som overbeviser alle med sin sleptne teknikk og fart. Viser tydelig at han vil kunne bidra til mye fin fotball fremover for SIF.

Og det var nettopp Christian som førte oss opp i ledelsen igjen. Vi uttnytter et brudd som Erik fører oppover, avleverer ballen til Christian, som tok seg forbi 1-2 spillere og satte ballen hardt i hjørnet fra 16 meter.

Ting ser lyst ut og vi fortsetter å presse på. Etter en stor feil fra en Senja spiller, får Erik snappet opp ballen ute på kanten. Han fikk så fri bane inn mot mål, og serverte undertegnede uegoistisk ballen. Og etter en liten kræsj, litt babb og klabb med keeperen gikk ballen i mål, 2-4 og the end!

En hærlig lagsseier, der vi vise at vi virkelig vil vinne! Til helga vente Finnsnes, en veldig viktig kamp!