Klubben har lenge hatt samtaler med Andreas, og har endelig landet en avtale. I Andreas som trener får kubben og spillerne en ambisiøs og seriøs trener, som bruker mye tid på fotball. Han har nettopp fullført UEFA B- kurs, og er keeperansvarlig i Troms Fotballkrets. Sist helg ledet han laget til en meget overbevisende 1 - 0 seier over OBOS-laget TUIL.

«Seipa» har lang fartstid i klubben, spiller, trener for yngre lag, assistent, keepertrener og fjorårets sesong rekruttrener.

Andreas om trenerjobben:
«Kjennes greit ut, ikke akkurat det man så for seg da 2016 sesongen var over. Men lysten til å bidra inn mot seniorlaget har alltid vært der og når man får et team rundt seg som gjør at man kan ta dette ansvaret er det egentlig mest morsomt. Odd Lomås, Thobbe Fosseng og en trener i Tromsø gjør at jeg kan ta dette ansvaret. Med den kompetanse teamet har bør man kunne få dette til å gå rundt på en god måte.

 

Sesongen 2017 blir spennende, Regionligaen er en ny utfordring for klubben og spillerne. Nivået vil være høyere enn vi har hatt de siste sesongene, men jeg mener at laget har tatt store steg de siste sesongene og er godt rustet til å møte dette nivået. Vi har en spillerstall som skal kunne matche de beste på en god dag, noe vi så forrige helg mot et TUIL lag som nok forventet en enklere motstander enn det SIF fremstod som.»

Andreas
(Foto: Arne Teigen)

Andreas som spiller

Posisjon: Keeper
Tidligere klubber: Bardu, Fløya, Salangen
Kamper/mål for SIF: 63/1
Landslaget: 1 kamp for G15