Salangen     -     Laksvatn    4-0 (2-0)

Tobben

Erik                         Eivind

Stian               Vidar               Jørn M

Bytter: Karl Erik for Jørn M (67 min),Andre for Tobben (75 min)  Rune for Stian (80 min)

En ok kamp av guttan i dag, der Vidar (som ble plassert som spiss en time før start, pga en skadet Endre) avgjorde med 2 assist og 2 scoringer!

Første del av første omgang er preget av mye nesten, vi presser på og er helt klart det førende laget, men mangler noe på de siste trekkene.  Men i det 21 minutt får vidar avsluttet på mål etter et innlegg. Ballen treffer stanga og ut i skrittet på undertegnede og i mål. en uvanlig og vond måte å score på, men mål er mål :) Det går ikke mange minuttene før det står 2-0. På nytt er det Vidar som er nest sist, han legger ballen ut til Tobben, som elegant plasserer den høyt i borteste hjørnet fra ca 15 meter.

Vi fortsetter presset i andre omgang, og skaper flere store sjanser. Men vi er absolutt ikke effektive nok foran mål. etter nesten 60 minutter spilt spiller Loomis (Erik) Vidar fri. Vidar tar med seg ballen og løper?!? fra 2-3 Laksvatn spillere og setter ballen enkelt forbi keeper, 3-0!

Men det var ikke over enda, vi fortsetter å jage og kommer flere ganger rundt på kantene, men med fortsatt like lite uttellinger. I ca det 70 minutt slår Teo en lang crosser, over alt og alle, til Eivind på kanten av 16 meteren, som header inn til Vidar. Som får avsluttet via en Laksvatn spiller og i mål. 4-0 og punktum for dagen!