Andre

Eivind                              Erik

Mbemba          Stian           Snorre

Bytter: Vidar for Andre

Opp mot 100 tilskuere var vitner til at vi tok vår tredje seier denne høsten. kampen ble spilt under til tider ufyselige forhold med regn og vind. Det stoppet ikke vårt trofaste publikum i å møte opp å støtte oss.

1 omgang var en jevn spilt affære. Vi hadde våre muligheter og det samme med SIK. Og godt var det da vi gikk opp i ledelsen. etter et flott forarbeid av Mbemba kunne Snorre skyte oss til en 1-0 ledelse. Med hans mindre kjente høyre fot faktisk:)

Skjervøy jaget på og ønsket sterkt en uttligning før pause. Og kun minuttet før pause får Kim Fredrik stå alene på 16-17 meter. Han nølte ikke og satte ballen hardt og høyt til høyre for keeper Christian. Som gledelig for oss stilte opp i Jørn Ivars skadefravær. 1-1 og pause.

Vi visste at Skjervøy kom til å gå ut å jage som fy i andre omgang. Og det stemte godt. De første 20-25 minuttene bar preg av høyt tempo fra Skjervøy sin side. Vi ble forferdelig lett stresset og gjorde mye feil.

Vi fikk heldigvis den viktige 2-1 scoringen i en periode vi presterte under evne. Det var en flott scoring. Og igjen var Mbemba servitør og Snorre målscorer. Mbemba slo en lang ball til Snorre på mottsatt side, som fra skrått hold satte ballen i mottsatt hjørne.

Men Skjervøy kom tilbake, på nytt Kim Fredrik og 2-2. I den perioden så g det mer ut som at Skjervøy kom til å ta siste stikket i kampen. Men som vanlig i det siste så tar vi oss sammen og spiller oss opp.

3-2 kom etter en del klabb og babb inne i Skjervøys 16 meter. Erik får avsluttet men i en skjervøy spiller, og på returen er Mbemba på plass og skyte oss til himmels. Vi spiller så noen nervøse minutter, før Dagens treppel-Snorre er på plass igjen. Og denne gangen for å vise hva venstre foten virkelig er god til. Fra laaangt hold, sikkert 30-35 meter klinke han tel, ballen får en utover-skru og går hardt i krysset. Et vakkert punktum for kampen!

Vi har en tendens til å gjøre det litt for spennende for oss sjøl, men når man er i flyt sonen så er man i flyt sonen. Neste kamp er ikke før neste mandag, da møter vi trolig et sterkt TUIL 2 lag borte i Tromsdalen.